Lilysilk anmeldelser, klager og kundeoplevelser

Skriv din egen anmeldelse Besøg hjemmesiden

Lilysilk anmeldelser, klager og kundeoplevelser

Besøg hjemmesiden Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Lilysilk

Alle anmeldelser af Lilysilk på Review Gorilla er skrevet af rigtige forbrugere med rigtige erfaringer. De er ikke redigeret af os eller nogen anden og afspejler anmelderens erfaringer. Læs alle anmeldelser af Lilysilk, og måske kan du selv skrive en anmeldelse for at hjælpe andre med at træffe det rigtige valg.

Lilysilk erfaringer og anmeldelser

En god eller mindre god oplevelse er subjektiv, og det, som én person synes er godt, er ikke nødvendigvis sandt for alle. Derfor er alle anmeldelser af Lilysilk opdelt i forskellige dele som: bestillingsprocessen, prisen, leveringen og servicen.

Så læs alle anmeldelser og bedømmelser af Lilysilk på Gorilla Review og tag en kvalificeret beslutning, før du køber online.

Lilysilk anmeldelser

9 fra 1 anmeldelser
Bestil
9
Pris
9
Levering
9
Service
9
9
5 stjerne
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
100% ville købe her igen

Vores vurdering af Lilysilk

9 / 10

Lilysilk er blevet kontrolleret af os og er en pålidelig virksomhed, som du kan bestille på. Lilysilk er registreret hos handelskammeret, og hjemmesiden er sikret med et SSL-certifikat. Dette SSL-certifikat er synligt ved at sætte en lås foran domænenavnet og angiver, at de data, du sender via webstedet, er beskyttet. Det er derfor sikkert at bestille online her.

Lilysilk har været aktiv på det danske marked i lang tid og har opbygget et godt online omdømme. Læs alle anmeldelser af Lilysilk her, så du kan træffe et godt valg, inden du køber online.

Bestil9 / 10
Pris9 / 10
Levering9 / 10
Service9 / 10
Ja
Køb igen?

Skriv din egen anmeldelse om Lilysilk

10 / 10
10 / 10
10 / 10
10 / 10

Forbliv anonym

Køb igen

Ofte stillede spørgsmål

Er Lilysilk en pålidelig virksomhed?

Lilysilk har 1 anmeldelser med et gennemsnit på 9 som kundebedømmelse. Desuden angiver 100% af alle anmeldelser, at de ville købe her igen. Læs alt om det.

Inden for hvilke sektorer er Lilysilk aktiv?

Lilysilk er primært aktiv inden for sektoren/sektorerne mode og webshops.

Har du læst alle anmeldelser?

Har du fået et positivt indtryk af Lilysilk efter at have læst alle anmeldelser og erfaringer? Gå derefter ind på Lilysilk websted og bestil din ordre. Hvis du stadig er i tvivl, kan du bruge søgefunktionen til at finde en anden virksomhed.