Ansvarsfraskrivelse

Review Gorilla har gjort meget ud af at udarbejde og vedligeholde dette websted med stor omhu. Ikke desto mindre er det muligt, at der i/på webstedet kan være unøjagtigheder og/eller mangler. Review Gorilla påtager sig intet ansvar for skader som følge af disse unøjagtigheder og/eller mangler eller for problemer forårsaget af brugen eller distributionen af disse oplysninger.

Webstedet kan indeholde henvisninger, herunder via links, til oplysninger, der leveres eller tilbydes af tredjeparter. Review Gorilla vurderer ikke indholdet af disse oplysninger med hensyn til rimelighed, nøjagtighed, fuldstændighed eller aktualitet. Review Gorilla fraskriver sig udtrykkeligt ethvert ansvar i denne henseende.

Besøgende har kun ret til at se de oplysninger, der tilbydes online, og til at bruge de funktioner, der tilbydes. Uden forudgående udtrykkeligt samtykke fra Review Gorilla er det ikke tilladt at overtage indhold eller funktionalitet, at mangfoldiggøre eller offentliggøre det på nogen måde. Dette websted er blevet testet i mange forskellige miljøer. Hvis du mener, at webstedet ikke fungerer, som det skal? Tøv ikke med at kontakte os!

Oplysninger, der sendes til Review Gorilla via e-mail eller dette websted, er ikke sikre, medmindre andet er angivet i fortrolighedserklæringen. Indholdet af en meddelelse kan derfor ikke betragtes som fortroligt og sendes på eget ansvar.

Dette websted fokuserer udelukkende på Nederlandene og Belgien, medmindre andet er angivet. Hollandsk lov gælder for dette websted, fortrolighedserklæringen og denne ansvarsfraskrivelse.